Három hét múlva Vaddisznó-kupa!

Három hét múlva itt a Vaddisznó-kupa

Szeptember 25-én, szombaton rendezik az ország első egyetemi terep-akadályfutóversenyét, a Vaddisznó-kupát, amelyen lézerlövészet, gránáthajítás és makk-keresés is vár a bátor jelentkezőkre. Csekkolj be az eseményre, és légy része az egyetemi „vaddisznócsapatnak”!

Olvasási idő: 2 perc

Mint arról korábban írtunk, nem mindennapi rendezvényre hívja a Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a kalandos kedvű egyetemi hallgatókat. A BHSE XIII. kerületi sporttelepén rendezik ugyanis a Vaddisznó-kupát, amelyen 600 méter futáson kívül lézerlövészetben, gránáthajításban, álcaháló alatt kúszásban, továbbá egy technikás OCR-akadálypálya leküzdésében kell jeleskedniük a résztvevőknek.

A kihívás kétségtelenül legizgalmasabb eleme a Spartan Race-versenyekről ismert terep-akadályfutópálya, amelyet úgy alakítanak ki a szervezők, hogy bárki teljesíthesse. Céljuk ugyanis nem az, hogy elrettentsék a mozogni vágyókat a kihívástól, hanem az, hogy segítsenek bebizonyítani: némi akarással és kitartással sok mindent elérhetünk. Az akadályok legyűréséhez persze szükség lesz némi állóképességre, egyensúlyérzékre és mozgáskoordinációra, de hangsúlyozzuk: a pálya nem az edzett extrémsportolóknak készült.

Természetesen nemcsak a sport áll az esemény középpontjában, hanem a szórakozás és a kikapcsolódás is: az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjával (IDUS) egy időben zajló rendezvényen lesznek zenei és sport tematikájú kísérő programok is. Hogy milyenek, legyen egyelőre meglepetés!

A nevezési díj egyetemi hallgatóknak csupán 2500 forint, amely tartalmazza a részvételt, az időmérést, a frissítő italt, az orvosi felügyeletet, a befutócsomagot és az érmet a célba érkezőknek. Ne gondolkodj sokáig, hanem regisztrálj az eseményre a barátaiddal és az egyetemista társaiddal! Alkossatok csapatokat, hiszen együtt minden könnyebb és viccesebb!

Három hét múlva itt a Vaddisznó-kupa

A Vaddisznó-kupával kapcsolatos további részletekért és a nevezésért katt ide.

Szöveg: Márványkövi Ferenc
Kép: mefs.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn