Látványos mutatványok wakeboardon

Látványos mutatványok wakeboardon

A wakeboard a szemre tetszetős és rendkívül izgalmas vízisportok egyike, amelyet mindenféleképpen érdemes kipróbálnotok. Mutatunk nektek egy videót, amelytől remélhetően nektek is megjön hozzá a kedvetek.

Olvasási idő: 0,5 perc
Videó hossza: 1,5 perc

Nemrég írtunk arról, milyen nagyszerű és látványos vízisport a wakeboard. Abból az írásból megtudhattátok, hogy számos készséget fejleszt, viszonylag pénztárcabarát, és könnyű elsajátítani az alapjait – hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Mindezt Shenker-Horváth Kingától, a Testnevelési Egyetem Sport-táplálkozástudományi Központjának dietetikusától, a Magyar Vízisí és Wakeboard Szövetség (MVWSZ) elnökétől tudhattuk meg, aki régóta űzi a sportágat.

„Nagyon sokat köszönhetek ennek a sportnak, többek között azt is, hogy olyan helyekre is elutazhattam, amelyekre nem biztos, hogy magamtól eljutottam volna. Törökországba is a wakeboardozás “vitt el”, felfedeztem több szép és érdekes várost, többek között Isztambult, Bursát és Antalyát. Wakeboardosként pedig az Antalya mellett található Hip-notics kábelpálya adottságait élvezhettem, szuper elemeken csúszhattunk, egyedül a körülbelül három méter magas A-frame okozott némi nehézséget” – írta korábban Facebook-oldalán.

Kinga láthatóan nemcsak sokat tud a wakeboardról, hanem profi is benne. Az alábbi, rövid videófilm a legkézenfekvőbb bizonyíték arra, hogy nem a levegőbe beszél, amikor szóba kerül a sportág.

Szöveg: Márványkövi Ferenc
Fotó: Samo Vidic
Videó: Shenker-Horváth Kinga Facebook-oldala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn