Újranyitott a BEAC

Újranyitott a BEAC

A koronavírus-járvány enyhülésének következtében korábban újabb enyhítésekről döntött a magyar kormány, aminek köszönhetően – bizonyos feltételek között – újra korlátok nélkül sportolhatunk. Az egyik legnagyobb hazai egyetemi sportklub, az ELTE-BEAC is tárt karokkal várja a sportolni vágyókat sportpályáin és edzőtermeiben.

Olvasási idő: 0,5 perc

A BEAC nemrég jelentette be, hogy az enyhítéseknek köszönhetően újra beindul a sportélet az egyetemi klub különböző helyszínein. Most már látogathatjátok a hibrid jógaórákat, az aerobik hívei pedig május 17-től élvezhetik a színvonalas szolgáltatásokat. Az Erőnlét- és Fitneszszakosztály is megnyitotta kapuit az erősíteni vágyók előtt, és május 11. óta gőzerővel üzemel az ELTE-BEAC edzőterem is.

A triatlon szakosztály szintén újraindította futó- és úszóedzéseit, május 24-től pedig folytatódnak a BEAC labdarúgó-bajnokság küzdelmei is. Annak sincs akadálya, hogy időpontot foglaljatok a műfüves focipályára (Pluhár-pálya), persze online.

További információért látogassátok meg a BEAC weboldalát, és ne feledjétek, hogy nemcsak az ELTE dolgozói, tanárai és diákjai előtt nyíltak meg újra a BEAC szolgáltatásai, hanem minden budapesti, sportolni vágyó diák és felnőtt előtt is.

Szöveg: Márványkövi Ferenc
Kép: BEAC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn