Két nap egyetemi sport a DEAC-pályán

Július 20-án és 21-én rendezik Debrecenben a Campus Sportfesztivált, amelyen hazai és határon túli egyetemi hallgatók mérik össze tudásukat három népszerű sportágban: kispályás fociban, B33-ban és strandröplabdában. A járványhelyzetre tekintettel a résztvevőknek érvényes védettségi igazolvánnyal kell rendelkezniük.

Olvasási idő: 1,5 perc

 

Ha még nincs programod július 20-ára és 21-ére, gyere Debrecenbe, és szurkolj a DEAC pályáin sorra kerülő kispályás foci-, strandröplabda- és 3×3 kosárlabda-bajnokság résztvevőinek! Mindamellett, hogy a győztesek több tízezer forinttal gazdagodnak, a Campus Sportfesztiválon elnyerik az idei tanév egyetemi- és főiskolai bajnoki címét is. Természetesen a 2. és 3. helyezettek sem távoznak üres kézzel, a pénzdíj mellett oklevelet és érmet is kapnak.

A legizgalmasabb az egészben, hogy az eseményen nemcsak hazai, hanem határon túli egyetemek hallgatói is részt vehetnek, ami jelentősen növeli a fesztivál sortszakmai értékét. Persze a sportolás mellett kikapcsolódásra is jut idő, hiszen a Campus Sportfesztivál a Campus Fesztivál kísérő rendezvénye.

Az indulóknak kizárólag államilag elismert, diplomát adó felsőoktatási intézmény hallgatóinak kell lenniük, továbbá a verseny időpontjában legalább négyféléves, oklevelet adó képzésben, illetve iskolarendszerű képzésben kell részt venniük.

A sportolók a versenyre a Debreceni Egyetem DEAC sporttelepén regisztrálhatnak személyi igazolvánnyal, illetve érvényes diákigazolvánnyal. Utóbbi hiányában az érvényes személyi és az iskolalátogatási igazolás is megteszi.

A szervezők a fesztivált a hatályos jogszabályoknak megfelelően tartják meg, azaz a rendezvény területére vendégként érkezők kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be. A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel érvényes. Aki nem rendelkezik magyar védettségi igazolvánnyal, töltse le az uniós digitális Covid-igazolványt!

A rendezvénnyel kapcsolatos részletes leírást itt találod.

Kedden és szerdán irány Debrecen!

 

Szöveg: Márványkövi Ferenc
Kép: a Debreceni Egyetemi Sport Facebook-oldala

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn