Prof. Dr. Merkely Béla a vízilabda MEFOB-ról – videó!

Július első hétvégéjén rendezték meg Miskolcon a vízilabda MEFOB-ot, amelyről mi is tudósítottunk. Ezúttal Prof. dr. Merkely Bélával, a Semmelweis Egyetem rektorával, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) alelnökével készült rövid interjút osztjuk meg veletek, amelyet a MEFS munkatársai készítettek.

Olvasási idő: 1 perc
Videó megtekintésének ideje: 5,5 perc

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a férfiaknál a Budapesti Gazdasági Egyetem, a nőknél a Szegedi Tudományegyetem nyerte az egyetemi vízilabda-bajnokság idei kiírását. Az eseményen jelen volt Prof. Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem (SE) rektora is, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) alelnöke is, aki szívesen állt a MEFS mikrofonja elé, hogy – többek között – megossza velünk a vízilabda MEFOB-bal kapcsolatos meglátásait.

Ha szeretnétek megtudni, hogyan verbuválódott a Semmelweis Egyetem lelkes és tehetséges vízilabdacsapata, milyen szerepet játszik a vízilabda MEFOB a hazai egyetemi sportéletben, miért érdemes figyelemmel követnünk az egyetemi vízilabda-bajnokságot, hogyan lehetne hosszú távon még népszerűbbé tenni az egyetemi hallgatók körében, továbbá, milyen jövő előtt áll az egyetemi vízilabda, nézzétek meg a vele készült interjút!

Szöveg: Márványkövi Ferenc
Kép: Magyar Vízilabda-szövetség

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn